Διεθνής διημερίδα «Τουρισμός Υγείας στην Ελλάδα» – Los Angeles, 8-9 Ιουνίου 2018 | Elxis Spa

+30 210 7015392

 

Διεθνής διημερίδα «Τουρισμός Υγείας στην Ελλάδα» – Los Angeles, 8-9 Ιουνίου 2018

Los-Angeles-1

Με μεγάλη μας χαρά, θα συμμετάσχουμε στη διεθνή διημερίδα «Τουρισμός Υγείας στην Ελλάδα» που διοργανώνεται στο Los Angeles στις 8 & 9 Ιουνίου.

Την πρώτη ημέρα η εκδήλωση απευθύνεται στην Ομογένεια και έχει θέμα: «Οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα», θα είναι ανοιχτή στο κοινό με ομιλητές προεξέχοντες γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων από την Ελλάδα και την Αμερική.

Τη δεύτερη ημέρα η εκδήλωση έχει θέμα: «Επενδυτικές Ευκαιρίες στον τομέα του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα» και απευθύνεται σε επιχειρηματίες του κλάδου του Τουρισμού & της Υγείας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει workshop με Β2Β συναντήσεις.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της διημερίδας:

  • Θα παρουσιαστούν τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η Ελλάδα για να ενισχύσει τη θέση της στην αγορά του Τουρισμού Υγείας.
  • Θα αναδειχθεί η μεγάλη σημασία των συνεργασιών και των συνεργειών που πρέπει να αναπτυχθούν, αφού η παροχή ολοκληρωμένων και προηγμένου επιπέδου υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού συνδέεται με την υψηλών προδιαγραφών ποιότητα των υγειονομικών δομών, την επιστημονική επάρκεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, το χαμηλό συγκριτικά κόστος των ιατρικών υπηρεσιών και τις άρτιες ξενοδοχειακές υποδομές της χώρας μας.